QUOTE(Fifux'e @ 2011 09 08, 11:46)
O ką manot apie Vidrienę?
Abejoju dėl Narbutienės ir Vidrienės, bet labiau linkstu link pirmosios...
QUOTE(Vitalma @ 2011 09 08, 11:31) Gal kas parekomenduotumėt ginekologe Tauragėj, jau tiek visokio blogio prisiklausiau apie visas, kad nebežinau kurią rinktis Sveikute, aš tau patarčiau tik pas gydytoją Narbutienę kreiptis. Aš pas ją jau seniai lankausi ir tikrai labai gerai išmano savo darbą, esu labai patenkinta. Buvau kažkada ir pas Vidrienę, tai nieko prieš ją neturiu, tik man ji tokia nelabai maloni buvo. Tai va, siūlau pas Narbutienę.
laba,
vis neturiu laiko prisesti (arba kai yra,tai pamirstu) parasyti cia apie savo gimdyma taigi,gimdziau pas narbutiene vitalma,buvai pas ja? gimdymas buvo sklandus,greitas ir be traumu
SVEIKINU PANELĖS....
Smagu kai taip viskas nusiseka, paskui pradedi ir dar apie broliuką svjoti po kiek laiko
Sveikos,
Kas lankotes privaciai? Kiek kainuoja apziura echoskopu pas Narbutiene ir pas Urbanaviciu? Kazin ar kaklo rausklyte matuoja jie? Dekui. QUOTE(leja06 @ 2011 10 01, 12:47) Sveikos, Kas lankotes privaciai? Kiek kainuoja apziura echoskopu pas Narbutiene ir pas Urbanaviciu? Kazin ar kaklo rausklyte matuoja jie? Dekui. sveika, pas Kalinauską kainuoja 300 lt visas nėštumo periodas, o gimdymas arba cezaris 400 lt. o apie kaklo raukšlę tai manau , kad nedaro tyrimų QUOTE(leja06 @ 2011 10 01, 11:47) Sveikos, Kas lankotes privaciai? Kiek kainuoja apziura echoskopu pas Narbutiene ir pas Urbanaviciu? Kazin ar kaklo rausklyte matuoja jie? Dekui. rauksles tikrai tauragej niekas nematuoja pas narbutiene ar ne 500 lt kainuoja viso nestumo prieziura vieno vizito kaina apie 50 lt.su ecko jau cia. as lankiausi pas batutiene,tai nera nestukes jokio mokescio,bet kiekvienas vizitas kainuoja 30 lt (su echo cia jau kartu)
Kažkas rašė apie Kalinauską. Esu girdėjusi kad nei gimdymų nei cezarių jis nebepriiminėja
QUOTE(iloniki @ 2011 10 18, 20:51) Kažkas rašė apie Kalinauską. Esu girdėjusi kad nei gimdymų nei cezarių jis nebepriiminėja Tkrai panelės priima ir daro cezarius, nes pati šiuo metu lankausi pas jį ir dėl cezario jau viskas sutarta. Tik aišku blogai tai, kad jis arba Kretingoj arba Mažeikiuose daro operacijas, nes kaip žinia Tauragės gimdymo namuose nebedirba
Geras, net nežinojau.
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 20, 09:07) o man jis nepatiko tai ir maloniai žiūri , jei ne tai ...... gaila , kad taip yra
Sveiki,
ieškau atsiliepimu apie Vidriene. Taip ir nesusidarau nuomonės, kaip ši daktarė?
Vidriene. Lankausi pas šią gydytoją šį nėštumą, po kolkas priekaištų neturiu:) Gydytoja kompetetinga, bendraujanti lengvai.
Labutis, gal kas lapkricio menesi planuoja dziaugsmelio susilaukti?
QUOTE(iloniki @ 2011 11 04, 14:29) Vidriene. Lankausi pas šią gydytoją šį nėštumą, po kolkas priekaištų neturiu:) Gydytoja kompetetinga, bendraujanti lengvai. Buvau ir as pas ja pora kartu... Gaila, bet man ji tokia nepasirode Gailiuosi, kad pas ja tik laika gaisau, nes jos nieko nedarymo deka, mano leliukas uztruko metus laiko...
Sveikos mamytes, esu naujoke siame forume, noriu pasiteirauti, gal kas susidyrete su planine cezario peracija? Noreciau cezario kad ilgai nesikankinti. Lankausi pas Gyd. Vidriene gal kas pas ja jau gimdete?
Aciu uz atsakymus QUOTE(AstukasM @ 2011 12 29, 19:13) Sveikos mamytes, esu naujoke siame forume, noriu pasiteirauti, gal kas susidyrete su planine cezario peracija? Noreciau cezario kad ilgai nesikankinti. Lankausi pas Gyd. Vidriene gal kas pas ja jau gimdete? Aciu uz atsakymus http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...6974&st=264 QUOTE(AstukasM @ 2011 12 29, 18:13) Sveikos mamytes, esu naujoke siame forume, noriu pasiteirauti, gal kas susidyrete su planine cezario peracija? Noreciau cezario kad ilgai nesikankinti. Lankausi pas Gyd. Vidriene gal kas pas ja jau gimdete? Aciu uz atsakymus
Sveikute RINGAV, na as bijau tu plysimu, jau esu tiek prisiklausiusi kad baisu darosi. Pirmas niestumas o skausmo bijau dar labiau. O tau tu pas ka gimdei jei aisku nepaslaptis?
Na del Vidrienes tai nezinau, as neplanavau kudikio, bet kai pagyde nuo baltuju tai pastojau net per tas dienas per kurias anksciau nesisaugojom ir net negalvojau kad galima pastoti. O ar Vidriene priima gimdymus ir kaip ji gimdymo metu elgiasi gal kas susiduret.
aciu
vidriene priima dar ir gimdymus?
seip nzn,jei nestumas lengvas eiciau belekur,svarbu aptikrina kas menesy.bet ei koks sunkesnis,tai tik privaciai pati kad ir lengva nestuma turejau ejau pas batutiene-istikima kaip sakant likau
Tai as nezinau ar priima del to ir klausiu, gal kas zinot. zinociau neklausineciau, as pas bet ka nenoriu, esu per daug atsakinga ir uz save o tuo labaiu uz savo klecka, nerizikuociau pas bet ka.
QUOTE(AstukasM @ 2011 12 30, 21:07) Tai as nezinau ar priima del to ir klausiu, gal kas zinot. zinociau neklausineciau, as pas bet ka nenoriu, esu per daug atsakinga ir uz save o tuo labaiu uz savo klecka, nerizikuociau pas bet ka. bent iki šiol ji gimdymo namuose nedirbo, tai greičiausiai ir nepriima. turit susižinot, kas dirba Gimdymo namuose, tada ir žinosite
per gimdyma nesikankinsi, bet po to.... tikrai busi ligonis, vaikelio is karto neduoda, ant šono pasiverst sunku, jau nekalbu, kad atsistot
Natūralus gimdymas gal atrodo baisia, bet tikrai po jo sustiprėji greitai ir iš karto vaikelį gauni, o tie plyšimai... daug moterų nepatiria jokių plyšimų, nieko. čia nežinosi...
Sveikos,
teko ir man susidurti su vidriene - nemaloni ji man QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 18:11) Aciu mergytes uz info. kazkaip man sirdis jaucia kad ir man teks gimdyti klp, net jau pradejau dometis apie klp ginekologus. Pas mus cia trg kazkaip sunku ir susitarti ir apsilankyti pas gydytojus kurie priima gimdymus. kodel sunku?
aciu uz paratimus ir patirties pasidalinimu, bet manau cia nuo organizmo priklauso, mano drauge ir turejo 2 CP pirmas nebuvo planuotas nes galvojo kad pati pagimdys, o kai pradejo matyti kad vaikelis uzdus tada greit dare CP, aisku buvo komplikaciju nes kai gimde buvo karta vasara, o antra vaikuti kai CP dare jau po 3 dienu isleido namo ir ji jautesi tikrai puikiai, manau cia kiekvienai skirtingai buna.
bet pas juos uzsiregistruoti vizitui ar imanoma? Narbutiene tai su savotisku charakteriu zinau jau , drauge pas ja privaciai lankesi o kai prasidejo gimdymas menesiu anksciau tai issiunte i kauna ir dar su 3 cm atsidariusiu kakleliu, tai gerai kas uosviens pazystama jurbarke ginekologe o tai kazi kaip butu pasibaige.
O Urbanavicius kur turi kabineta? QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 18:36) bet pas juos uzsiregistruoti vizitui ar imanoma? Narbutiene tai su savotisku charakteriu zinau jau , drauge pas ja privaciai lankesi o kai prasidejo gimdymas menesiu anksciau tai issiunte i kauna ir dar su 3 cm atsidariusiu kakleliu, tai gerai kas uosviens pazystama jurbarke ginekologe o tai kazi kaip butu pasibaige. O Urbanavicius kur turi kabineta? eina narbutiene tai jei ne kokio nuotaikos,tai jo,priekbi labai o urbonavicius tai turi kabineta kur yra respublikos gatvej jurates vaistine.tai virs jos
O tai ne ten pat kur Vidrienes kabinetas? ar as maisau jau tas vaistines.
QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 19:36) bet pas juos uzsiregistruoti vizitui ar imanoma? Narbutiene tai su savotisku charakteriu zinau jau , drauge pas ja privaciai lankesi o kai prasidejo gimdymas menesiu anksciau tai issiunte i kauna ir dar su 3 cm atsidariusiu kakleliu, tai gerai kas uosviens pazystama jurbarke ginekologe o tai kazi kaip butu pasibaige. O Urbanavicius kur turi kabineta? jei gimdymas vyksta anksčiau nei 36 sav visada siunčia į Kauną, mantaip sakė mano ginekologė, nes tauragėj neturi sąlygų tokio amžiaus naujagimiams prižiūrėt QUOTE(alinute5 @ 2012 01 03, 12:26) jei gimdymas vyksta anksčiau nei 36 sav visada siunčia į Kauną, mantaip sakė mano ginekologė, nes tauragėj neturi sąlygų tokio amžiaus naujagimiams prižiūrėt sako, kad veztu i kauna, bet neveza
na jo, čia įdomiai su tais vežimais
Žodžiu, nesuprasi čia jų
O net nezinojau kad tam paciame pastate , na jau dabar zinosiu. Aciu merginos uz info, butinai reiks pasidometi ir apsilankyti pas gydytoja Urbanaviciu.
QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 18:19) aciu uz paratimus ir patirties pasidalinimu, bet manau cia nuo organizmo priklauso, mano drauge ir turejo 2 CP pirmas nebuvo planuotas nes galvojo kad pati pagimdys, o kai pradejo matyti kad vaikelis uzdus tada greit dare CP, aisku buvo komplikaciju nes kai gimde buvo karta vasara, o antra vaikuti kai CP dare jau po 3 dienu isleido namo ir ji jautesi tikrai puikiai, manau cia kiekvienai skirtingai buna. Labas AstukasM
po cezario operacijos savijauta tokia ŠŠŠŠŠŠ, kad geriau jau tikrai gimdyt pačiai
QUOTE(AstukasM @ 2012 01 02, 19:11) Aciu mergytes uz info. kazkaip man sirdis jaucia kad ir man teks gimdyti klp, net jau pradejau dometis apie klp ginekologus. Pas mus cia trg kazkaip sunku ir susitarti ir apsilankyti pas gydytojus kurie priima gimdymus. tai kad labai nesunku pas Narbutienę papulti... užsiregistruoji ir tiek... QUOTE(alinute5 @ 2012 01 03, 13:26) jei gimdymas vyksta anksčiau nei 36 sav visada siunčia į Kauną, mantaip sakė mano ginekologė, nes tauragėj neturi sąlygų tokio amžiaus naujagimiams prižiūrėt manau, kad teisingai daro, kad siunčia į Klp ar Kns... jei žino, kad patys nesusidoros, tai vaiko ir mamos labui privalo taip daryt....
Kad pas ja privaciame kabinete pastoviai telefono niekas nekelia, o ir mobilaus nekelia.
jau nusprendziau kad gimdysiu tikrai ne taurageje. Kazkaip keistai gydytojai elgiasi, klausi kas kas bus, pas ka tek gimdyti o pasako kad likus meneiui iki gimdymo viska aptarsim, kazkokia nesamone. QUOTE(AstukasM @ 2012 01 20, 21:00) Kad pas ja privaciame kabinete pastoviai telefono niekas nekelia, o ir mobilaus nekelia. jau nusprendziau kad gimdysiu tikrai ne taurageje. Kazkaip keistai gydytojai elgiasi, klausi kas kas bus, pas ka tek gimdyti o pasako kad likus meneiui iki gimdymo viska aptarsim, kazkokia nesamone. zinok bijo ka prizadeti ir mazu anksciau sugalvosi gimdyti. as tariausi su urbonavicium, tai jis man pasake ateik 37 sav tada viska aptarsim, bet deja nespejau QUOTE(AstukasM @ 2012 01 20, 21:00) Kad pas ja privaciame kabinete pastoviai telefono niekas nekelia, o ir mobilaus nekelia. jau nusprendziau kad gimdysiu tikrai ne taurageje. Kazkaip keistai gydytojai elgiasi, klausi kas kas bus, pas ka tek gimdyti o pasako kad likus meneiui iki gimdymo viska aptarsim, kazkokia nesamone. QUOTE(*Lapute* @ 2012 01 20, 21:29) zinok bijo ka prizadeti ir mazu anksciau sugalvosi gimdyti. as tariausi su urbonavicium, tai jis man pasake ateik 37 sav tada viska aptarsim, bet deja nespejau bet visi trg taip kazkodel
Merginos, kiek žinau Narbutienė nuo sausio 9 iki 20 dienos buvo išvykusi, tikriausiai dėl to ir nekelė ragelio. Pati esu susitarusi su ja. Dėl gimdymo susitarėm gruodį o gimdymo terminas jau po savaitės. taigi normalu juk visgi tik nuo 38 savaitės Tauragėje priima gimdymus. jei gimdymas prasideda anksčiau siunčia į Klaipėdą ar Kauną.
QUOTE(TYNNA @ 2012 01 17, 17:20) mano savijauta po CP buvo puiki QUOTE(JurGa & UgnĖ @ 2012 01 30, 09:41) mano savijauta po CP buvo puiki na kalbama ne apie temperatūra ir žaizdos supūliavimą man teko "laimė" turėti 2 CP, |