Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gardūs padažai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
due drops
QUOTE(MO @ 2010 05 28, 11:04)
sveikos,
permečiau visą temą akimis,bet nelabai ką radau bulvių traškučiams  g.gif
kiek žinau,būna pirkti kažkokio padažo jiems  g.gif bet norėtųsi pasigaminti namie,be konservantų...gal turit minčių?
*


Sutrinkit avokada,pridekit druskos,juoduju pipiru ir citrinos sulciu pagal skoni mirksiukas.gif
MO
QUOTE(due drops @ 2010 05 29, 15:31)
Sutrinkit avokada,pridekit druskos,juoduju pipiru ir citrinos sulciu pagal skoni mirksiukas.gif
*


dėkui,bet kaip tik praeitą savaitę ragavom padažiuko su avokadais,MB visai nepatiko verysad.gif tai padariau šeštadienį tokį a la picerinį,pasiskaičius šioj temutėj,pirmam pabandymui nedidelį kiekį,
100g grietinėlės,200g majonezo,2-3a.š.ananasų sirupo(iš konservuotų ananasų skardinės),picos prieskonių,1 skiltelė česnako. gavosi labai panašus į picerinį,kažkada jis buvo mano favoritas,bet nuo pirmo nestuke.gif nekaip toleruoju česnaką,tai tik truputėlį paragaut teko,bet visiems labai gerai suėjo prie keptos duonos ir sūrių užkandžių thumbup.gif
liepaite_sun
Sveikos,

gal zinote koki skanu padaziuka koldunams? As darau su grietine, ssviestu, pievagrybiais. Bet norisi kazko imantresnio, idomesnio smile.gif
regna
QUOTE(liepaite_sun @ 2010 06 07, 00:24)
Sveikos,

gal zinote koki skanu padaziuka koldunams? As darau su grietine, ssviestu, pievagrybiais. Bet norisi kazko imantresnio, idomesnio smile.gif
*


Liepaite_sun,
Siūlau,tokį padažiuką,kurį man teko užtikti internete,bet jis nepaprastai patiko,bet čia daugiau keptiems ,bet manau galima ir virtiems.
Grietinėlė+krapai+kmynai+česnakai+pipirai+druskytė+sūriukas.
Sudėjus visus produktus{išskyrus sūrį}pavirti ant nedidelės kaitros 20-25min
sudėti sūrį iružpylus ant koldūnų įdėti dešimčiai min. į orkaitę.
Dar ,antras varijantas grietinėlė+svogūnū laiškai+krapai.
Skanaus 4u.gif
ewacka
QUOTE(liepaite_sun @ 2010 06 06, 23:24)
Sveikos,

gal zinote koki skanu padaziuka koldunams? As darau su grietine, ssviestu, pievagrybiais. Bet norisi kazko imantresnio, idomesnio smile.gif
*



o as darau paprasta padaziuka. smile.gif ant aliejaus ar sviesto istirpinto apkepu svogunus smulkokai pjaustytus. Kai jie jau paruduoja, pylu grietinele. beriu prieskoniu: pipiru, druskos, vegetos ir trupi pavirinu viska. Pylu ant koldunu, dar pomid. padazo isipylam ir viskas. O jusu minetas padaziukas irgi atrodo nieko, reiks pabandyti, nes su pievagrybiais dar nebandziau... biggrin.gif manau toks padaziukas thumbup.gif
liepaite_sun
aciu mergaites uz pasiulymus, butinai isbandysiu siuos padaziukus smile.gif
as i savaji padaziuka dar krapu idedu, pamirsau pamineti smile.gif
o gal zinote kokiu astresniu padaziuku? ax.gif
Saitana
Kaip daryti padaziuka,kuri Ispanijoje pila ant zuvies ,kreveciu..toks cesnakinis,,aliejinis. 4u.gif Gal kuri zinote g.gif
Gal kur buvo parasyta,bet atrodo atidziai skaiciau-neradau schmoll.gif
#buvus_ blondine#
QUOTE(Imagee @ 2008 06 29, 13:46)
Gal kas zino kinsko saldziarugscio GUA BAO padazo receptuka?
Dazniausiai visur su pomodoru padazu tie saldziarugsciai buna.
*


jei nori to saldziarugscio padazo recepto tai keciupas citrinos sultys cukrus ir gerai ismaisai kol cukrus istirpsta
regna
QUOTE(Saitana @ 2010 06 11, 09:41)
Kaip daryti padaziuka,kuri Ispanijoje pila ant zuvies ,kreveciu..toks cesnakinis,,aliejinis. 4u.gif Gal kuri zinote g.gif
Gal kur buvo parasyta,bet atrodo atidziai skaiciau-neradau schmoll.gif
*


Saitana,čia,yra nėra Ispaniškas padažas,bet labai ,labai skanus

reikia:
ryšelis petražolių,
ryšelis mėtų,
ryšelis česnako laiškų,
citrina,
pora v.š. baltojo vyno acto{galima naudoti chereso acto}
penki v.š. gyno alyvų aliejaus,
vienas v.š.kaparėlių,
šešios didelės juodosios alyvuogių be kauliukų,
druskos,pipirų,
Citriną gerai nušveičiame su šepetuku,nutarkuojame žievelę.
Įpilkite vyno,alyvuogių aliejaus.
Petražoles,metas sukapokite ir laiškus česnakų
Supjaustykite alyvuoges,kaparėlius.
Viską supilkite į padažą ,papipirinkite,padruskinkite.
Gerai išmaišykite,ir palaikykite.
devintas dangus
Nežinau gal pasikartosiu, bet prie pvz keptų krabų lazdelių ar šiaip kepsnelių labai skanus yra toks:
rauginti agurkėliai (geriausiai tinka šviežiai raugti), daug krapų, skiltelė česnako ir majonezas 4u.gif
aga1
As darau labai paprasta padaziuka. Majonezas + Pomidoru padazas + Cesnakas (pagal skoni). Tinka prie kepsniu, kotletu, liezuvio.
brashke77
QUOTE(aga1 @ 2010 07 15, 04:00)
As darau labai paprasta padaziuka. Majonezas + Pomidoru padazas + Cesnakas (pagal skoni). Tinka prie kepsniu, kotletu, liezuvio.
*


primokeciau, kad niekas neberasytu sio padazo lotuliukas.gif
DOMINUKE
Merginos,gal zinot kokiu skaniu padaziuku skryliams,bet kad butu be spirgiuku.Maniskis nevalgo doh.gif
AkvileZ
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 08 10, 08:55)
Merginos,gal zinot kokiu skaniu padaziuku skryliams,bet kad butu be spirgiuku.Maniskis nevalgo doh.gif
*



Ištirpink sviestą puodelyje, tada dek grietinę ir pakaitink šiek tiek maišant kol pasidarys vienalytė masė, kas nori deda druskos, pipiru, bet čia jau skonio reikalas. Praporcijos irgi pagal skoni bandyk dėt 1 prie 1 ir matysi ko riek daugiau ir ko mažiau smile.gif
Cherry_
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 08 10, 09:55)
Merginos,gal zinot kokiu skaniu padaziuku skryliams,bet kad butu be spirgiuku.Maniskis nevalgo doh.gif
*




QUOTE(AkvileZ @ 2010 08 10, 14:57)
Ištirpink sviestą puodelyje, tada dek grietinę ir pakaitink šiek tiek maišant kol pasidarys vienalytė masė, kas nori deda druskos, pipiru, bet čia jau skonio reikalas. Praporcijos irgi pagal skoni bandyk dėt 1 prie 1 ir matysi ko riek daugiau ir ko mažiau smile.gif
*




Butent toki padaza patiekdavome prie skryliu kai padaveja kazkada dirbau thumbup.gif .
Dar toki saldziai galima gaminti su grietine sviestu ir cukrumi mirksiukas.gif
Noa
QUOTE(brashke77 @ 2010 07 15, 18:26)
primokeciau, kad niekas neberasytu sio padazo  lotuliukas.gif
*


Man kaip tik kilo noras jį parašyt, duok 10 Lt, nerašysiu lotuliukas.gif
brashke77
QUOTE(Noa @ 2010 09 04, 14:13)
Man kaip tik kilo noras jį parašyt, duok 10 Lt, nerašysiu lotuliukas.gif
*


aaa... uzsidirbt norima??? lotuliukas.gif

Del skryliu padazo: man labai skanu pakepinti svieste smulkiai pjaustyta svoguna, deti druskos, grietines, galima krapuku svvieziu ir uzvirinti viska keptuveje 4u.gif
Zodziu panasu, kaip sviestas/grietine, bet man su svogunu dar skaniau smile.gif
Noa
QUOTE(brashke77 @ 2010 09 06, 11:35)
aaa... uzsidirbt norima???  lotuliukas.gif
*


Pamačiau komercinį pasiūlymą ir nesusilaikiau blush2.gif lotuliukas.gif
addicted
Man patinka vienas tuno padazas,cia tiksliau paimtas is patiekalo Vitello Tonnato.

100 gr tuno (alyvuogiu aliejuje)
2 kiausiniu tryniai virti
petrazoliu
1/2 valg.sauksto Dizono garstyciu
1/2 citrinos sulciu
0,2 l alyvuogiu aliejaus
2 valg.saukstai kapareliu

Visus ingredientus mikseryje isplakti.

Labai skanu ir su prancuzisku batonu,ciabatta pamirkyti wub.gif
4love
mano grybu padazas prie kepsniuku smile.gif

reikes:
Grybu (pievagrybiu arba voveraiciu)
grietineles;
sviesto;
raudono vyno;
druskos, pipiru, baziliko,raudonelio.

Ant sviesto pakepinti grybus, ipilti grietineles, suberti prieskonius, truputy pakaitinti, ipilti raudono vyno ir pakaitinti kol padazas sutirstes smile.gif lb skanu, ypac su zverienos kepsniukais smile.gif
noriu zinoti
QUOTE(4love @ 2010 11 14, 23:13)
mano grybu padazas prie kepsniuku smile.gif




4love, bukit gera, parasykit nors apytiksles proporcijas grietineles ir vyno. Nesu specialiste padazu su vynu, bijau kad vynas nesutrauktu tos grietineles. Kaip tik turiu sernienos, knieti isbandyti si padaza ax.gif
Beje, vynas sausas, kaip suprantu.
4love
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 11 15, 17:07)
4love, bukit gera, parasykit nors apytiksles proporcijas grietineles ir vyno. Nesu specialiste padazu su vynu, bijau kad vynas nesutrauktu tos grietineles. Kaip tik turiu sernienos, knieti isbandyti si padaza ax.gif
Beje, vynas sausas, kaip suprantu.
*



be abejo sausas smile.gif o del proporciju, tai indelis grietineles (apie 200ml) ir 50-70 ml. vyno smile.gif kazkaip is akies visada pilu smile.gif svarbu neperkaitinti padazo, tada tikrai sutrauks smile.gif
Papildyta:
Beje raudonas sausas vynas lb tinka ir marinuojant zveriena thumbup.gif
noriu zinoti
QUOTE(4love @ 2010 11 15, 20:42)
be abejo sausas smile.gif o del proporciju, tai indelis grietineles (apie 200ml) ir 50-70 ml. vyno smile.gif kazkaip is akies visada pilu smile.gif svarbu neperkaitinti padazo, tada tikrai sutrauks smile.gif
Papildyta:
Beje raudonas sausas vynas lb tinka ir marinuojant zveriena  thumbup.gif
*



O, labai aciu 4u.gif Paskui ir as galesiu buti gudri ir pilti viska is akies, bet pirma karta tai labai pades va sitie skaiciukai smile.gif Kaip supratau, ji reikia l. trumpai kaitinti ir neleisti uzvirti? Gerai, kad pasaket, nes tikrai buciau pavirusi...
mamamia*
Gal kas bande daryti astruji mango padaziuka? g.gif Noreciau ji pasigaminti, kaip skonis jo? Ir kokius cili pipiriukus naudojot?
Ruanda
Sveikutes 4u.gif

Turiu gal ir kvaila klausima,
gaminant vistiena su grietineles padazu, dazniausiai raso, kad grietinele turi buti riebi. Turiu 13proc., ar nesugadinciau padaziuko (darau elementariai - vistiena pakepta, uzpilu grietineles ir prieskoniu ir viskas)?
Musiukass
QUOTE(Ruanda @ 2011 03 10, 11:54)
Sveikutes  4u.gif

Turiu gal ir kvaila klausima,
gaminant vistiena su grietineles padazu, dazniausiai raso, kad grietinele turi buti riebi. Turiu 13proc., ar nesugadinciau padaziuko (darau elementariai - vistiena pakepta, uzpilu grietineles ir prieskoniu ir viskas)?

13 proc tai nzn, as kartais kai neturiu riebios, pilu 10 proc. Tai jei ilgiau pakaista - sutraukia.
LadySylvanas
Lydytas surelis, be priedu.
Siek tiek citrinu rugsties.
Saukstelis alyvuogiu aliejaus.
Saujele mulkintu pistaciju.
Ziupsnelis prieskoniniu zoleliu.

Jeigu nepersistengi su rugstimi, tuomet liuks dalykas viskam, tiek su mesa, tiek su taleriais ar seip duona kepta ax.gif
Daivako
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 11, 14:31)
Lydytas surelis, be priedu.
Siek tiek citrinu rugsties.
Saukstelis alyvuogiu aliejaus.
Saujele mulkintu pistaciju.
Ziupsnelis prieskoniniu zoleliu.

Jeigu nepersistengi su rugstimi, tuomet liuks dalykas viskam, tiek su mesa, tiek su taleriais ar seip duona kepta  ax.gif
*


Šitą būtinai reiks išbandyti. Kaip visko šaldytuve yra.
Prie taleru labai mėgstu pesto padažą http://priestalo.lt/receptai/pada-t6050-210.html
zara**
koki padaza gaminate ant kepsniu g.gif Niekaip nesugalvoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jini @ 2006 03 01, 23:40)
Pievagrybiu padazas.(karstas) Tinka prie : Vistienos, Kiaulienos, Jautienos, Kalakutienos.. na zodziu prie visko.
Reikes:
pievagrybiu,
grietineles,
svoguno,
vegetos,
krakmolo.
As perku mazuciukus tokius pievagrybius, ir dedu cielus, bet galima pirkt ir didesnius ir pjaustyt. Taigi pakepinam pievagrybius, kai iskepa, dedame svogunus pjaustytus, kai svogunai apkepa supilame grietinele, idedame vegetos ir uztirstiname krakmolo su vandeniu sumaisytu misiniu. Jokio daugiau prieskonio nereikia, nes imaisius kitokiu prieskoniu gaunas ne geriau o blogiau smile.gif

Siandien gaminsiu,labai tiks prie kepsniuku thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Aciukas 4u.gif
Koxamte
Labai dievinu šitus makaronus wub.gif
Gal esat valgę ir numanot kokį padažą būtų galima padaryti panašų į jį? Žn,kad be tirštiklių ir E neišeis, bet gal biggrin.gif čia skaitytūsi kaip ir sūrio padažas kažkoks ax.gif
Dianaaa1215
Nezinojau kur paklausti,kaip atlaidinti uzsaldyta kefyra,kur ji ideti?
mamamia*
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 04 29, 21:17)
Nezinojau kur paklausti,kaip atlaidinti uzsaldyta kefyra,kur ji ideti?
*


As dejau i sieteli marle, ir tada kefyra uzsaldyta.
Austejos*Mamyte
Noreciau pasidalinti savo receptuku.pati daugiau naudoju kaip uztepa bet idejus daugiau grietines galima gauti skysta padaziuka. cool.gif

Naminis lydytas surelis (kaip parduotuvinis,tik be konservantu)
0.5 kg varskes
saukstelis su trupuciuku sodos (galima kepimo soda)
viska gerai ismaisom, paliekam valandai, kad pradetu lydytis. tada dedam i puoda ir ant silpnos ugneles lydom pastoviai maisydami. gave islydyta mase imusam kiausinio tryni (zalia), dedam pora saukstu grietines ir prieskonius.as dedu druska,pipiru,baziliku,kartais krapu ar petrazoliu.skonio reikalas smile.gif
Atsiprasysiu jei pasikartojau 4u.gif
taja78
padaziukas prie bulviniu blynu,kugelio ar paprastai keptu,ar virtu bulviu:


Puse pakelio varskes
kefyro,kokia stikline,priklauso kokio tirstumo norit,
2skiltele sutreksto cesnakiuko
1 sutarkuotas sviezias agurkas
druskos,pipiriuku juoduju
PASAKA!!!!!

padaziukas sakotoms:

SUPLESOME SATMBIAI SALOTU lapus
ipjaustom agurko,pomidoro
apelsina(be odeliu),kivi

kitas variantas be vaisiu,bet vietoj ju lasisa sudyta
galima deti tuna,konservuotus kukuruzus.
Padazui:
6 sauksteliai alyvuogiu aliejaus(is bedos tiks ir saulegrazu,bet su tuo skaniau...)
2 sauksteliai balzamiko acto
1 saukstelis medaus
1 saukstelis grudetuju garstyciu
druskos truputuka,pipiru
sumaisom viska sluotele ir uzpilsim snt salotu

Labai labai skanu.Siulau pabandyt.Neapsiriksit 4u.gif
oma
Padažiukas prie mėsos, žuvies, krevečių ir t.t.
2 rauginti maži agurkėliai
2 marinuoti maži agurkėliai
2 žali agurkėliai (agurkų vienodom proporcijom)
česnako pora skiltelių, kas mėgta aštriau gali ir daugiau
Majonezo indelis
Kaparėliu šaukštelis
pagal skonį druskos ir pipirų
Viską blenderiu sutrinti ir skanaus...
doruta
Gal zinote vistienai kinietiskai gera padaza, kaip kad buna kinieciu restoranuose?
brashke77
QUOTE(doruta @ 2011 09 21, 19:08)
Gal zinote vistienai kinietiskai gera padaza, kaip kad buna kinieciu restoranuose?
*


manau, sitas labai vykes 4u.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...16687&st=48
Liucija77
Sveikos, gal kuri žinote kaip namų sąlygomis pagaminti šį padažą: Vorčesterio padažas? radau kažką anglų kalba http://homecooking.about.com/od/condimentr...s/r/blcon85.htm , bet ten google vertėjas keistai išverčia ir nieko nesuprasi, bet supratau, kad jį gaminant riekia ančiuvių, o aš jų baisiai nemėgstu.
Evelincik
QUOTE(Liucija77 @ 2011 11 04, 19:54)
Sveikos, gal kuri žinote kaip namų sąlygomis pagaminti šį padažą: Vorčesterio padažas? radau kažką anglų kalba http://homecooking.about.com/od/condimentr...s/r/blcon85.htm , bet ten google vertėjas keistai išverčia ir nieko nesuprasi, bet supratau, kad jį gaminant riekia ančiuvių, o aš jų baisiai nemėgstu.
*


Ar apsimoka vargt?pagrindas tomatu pasta,o toliau apie 25 visokiu priedu,ir ne visi lengvai prieinami
rimmuske
man skanus toks padazas,pievagrybiu pakepinu karu su svagunais idedu gretines,ir tos sriubos knor tirsta grybu sriuba ten litra reikia su vandieniu maisyt o as tik puse litro sumaisau ir i keptuve kur kepe grybai ir dar biski pakepinu,labai skanu su bulve kose ir kokletukais
devolesa
sveikos,
perziurejau tema, superine drinks_cheers.gif
bet neuzkliuvo man toks padaziukas, kuris tinka prie salotu...esu valgius tas salotas gal cili kaime g.gif nebepamenu...bet skonis toks lyg su riesutais butu, bet ten riesutu nebuvo(salotos su krevetem), matesi alyvuogiu aliejus ir zalumynai.nu bet skonis blush2.gif gal kuri nors zino?
kotri_
Kokį patartumėte padažą tinkantį prie kotletų? 4u.gif
devolesa
QUOTE(kotri_ @ 2012 05 09, 15:29)
Kokį patartumėte padažą tinkantį prie kotletų? 4u.gif
*



man asmeniskai tinka kecupas+grietine (lygiom dalim)+pora skilteliu cesnako ir zalumos.
paprastas ir mano seimynoje megiamas.o siaip dazniausiai troskinu kotletukus, tai ten jau kaip ir su padaziuku gaunas.
pašnekutė
Panašiai: pomidorų padažas + majonezas, dar česnako. Man jis daug kur tinka. O prie picų - nepamainomas
brashke77
QUOTE(kotri_ @ 2012 05 09, 17:29)
Kokį patartumėte padažą tinkantį prie kotletų? 4u.gif
*


pakepkit sviestuky biski svoguno, dekit sauksteli miltu, maisykit, pakaitinkit, skieskite pienu iki norimo tirstumo, uzvirinkit, dekit pipiru, druskytes. Man sis nerealus padazas prie kotletu su bulviu kose ir marinuotu burokeliu... vaikyste dvelkia biggrin.gif

arba keptuveje pakepkit sviesto, pievagrybiu, svoguno ir pilkite grieitneles neriebios, pasudykit, nu irgi labai liuks;)

arba i pirmaji varianta padazo galima daug krapu svieziu idet, bus krapu padazas.

tai va, visi labai skanus, siulau pabandyt. Pirmaji padaza mano vaikai dievina, su bulviu kose lb dera, kabina, ohoho biggrin.gif
BlueFire
QUOTE(Koxamte @ 2011 04 29, 10:14)
Labai dievinu šitus makaronus  wub.gif
Gal esat valgę ir numanot kokį padažą būtų galima padaryti panašų į jį? Žn,kad be tirštiklių ir E neišeis, bet gal  biggrin.gif čia skaitytūsi kaip ir sūrio padažas kažkoks  ax.gif
*



iseina ir be tirstikliu.

i puoda deti 1 valgoma sauksta sviesto (man skaniausia lydytas), istirpdyti, tada prideti 1 sauksteli garstyciu neastriu, itarkuoti koki 1/4 muskato riesuto ir 1/2 arbat. saukstelio saldziosios paprikos milteliu, druskos gerokai ir pipiru. viska pakaitinti ir sumaisyti, tada deti 1 valg. sauksta miltu ir su sluotele is karto gerai plakti, po truputi pilant piena, viso kokia stikline. jei susoka i gumuliukus, galima su blenderiu pertrinti. cia bazinis besamelio padazas, bet i ji tinka ir visokios zoles, o kartais jei dietiskiau norisi galima dali pieno pakeist vistienos sultiniu.

dar vienas mano vyro megstamas padaziukas, labiausiai tinka prie kruvino jautienos kepsnio:

150 g riebios grietineles pasildyti ir gerai ismaisyti 1 kaupina arbatini sauksteli koncentruotos pomidoru pastos (ne kecupo), prideti puse saukstelio cukraus, druskos, pipiru ir didele sakele labai smulkiai supjaustyto rozmarino lapeliu. pries baigiant virti dar ipilti 2 saukstus viskio (tinka ir brendis, svelnesnis gaunasi)
regna
Man skaniausias padazads yra sviestas{tirpintas}+grudetos garstycios+drietinele.

Antras varijantas i balta padaza iberti tarkuoto surio{tik baltame padaze vietoj grietines naudoju grietinele}
irmulia
pastaruoju metu labai pamėgome ančiuvių padažiuką (ruošiamas naminis majonezas su ančiuviais) puikiai su cezario salotomis thumbup.gif
klementyna
neskaiciau visos temos, ir nezinau ar buvo pamnetas padaziukas, bet man jis labai skanus su salotomis.
proporcijas dedu "is akies": citrinu sultys, ALYVUOGIU aliejus, garstycios, cesnakas, druska, pipirai
Papildyta:
kanarietiski padazai:

MOJO ROJO
2 šaukšteliai vyno acto
2 šaukštai aukščiausios kokybės pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus
6 skiltelės česnako
1 arbatinis šaukštelis kumino sėklų
Pusę šaukštelio džiovintų raudonėlių
1, 2 paprikos
2 šaukštai raudonosios paprikos
Druska, pipirai pagal skonį



MOJO VERDE (ypac tinka prie zuvies)

2 šaukšteliai vyno acto
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
6 skiltelės česnako
Pusę puodelio kalendrų lapų
Pusę puodelio šviežių petražolių lapų
1, 2 paprikos žalios
Druska, pipirai pagal skonį


AlIOLI



4 skiltelės česnako
2 kiaušinio baltymai
1 puodelis alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sulčių
Druska, pipirai pagal skonį
LaPassion
QUOTE(devolesa @ 2012 04 15, 20:31)
sveikos,
perziurejau tema, superine  drinks_cheers.gif
bet neuzkliuvo man toks padaziukas, kuris tinka prie salotu...esu valgius tas salotas gal cili kaime  g.gif  nebepamenu...bet skonis toks lyg su riesutais butu, bet ten riesutu nebuvo(salotos su krevetem), matesi alyvuogiu aliejus ir zalumynai.nu bet skonis  blush2.gif  gal kuri nors zino?
*



Manau, kad ten buvo ne alyvuogių aliejus, o graikinių riešutų aliejus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.